subota, 25. listopada 2008.


SEVERINA BRILJIRALA U OPERACIJI TRIJUMF
Severina je bila na koncertu Madonne u Budvi i viđeno ju je po svemu sudeći dobrano oduševilo. Jer je, tijekom nastupa u drugom nastavku live emisije reality showa Operacija Trijumf, Sevka izvela dva nastupa u kojima je "posudila" neke od dobro poznatih štoseva koja je već ranije koristila kraljica pop glazbe.Seve je jahala mehaničkog bika (kao i Madonna tijekom posljednje turneje), s lijepim djevojkama u vjenčanicama plesala po pozornici (kao što je i slavnija joj kolegica prije nekoliko godina učinila na dodjeli MTV nagrada, poljubivši pritom Britney Spears).

Seve se nije ljubila, ali je jednoj od natjecateljica tijekom izvođenja pjesme "Gas, gas" pokazala kako treba mrdati grudima (odavši joj tako možda i najveću tajnu svog uspjeha).

U seksi vjenčanici izvela je upravo kontraverznu "Zdravo Marijo", pa ni komentar svepristunog don Kaćunka neće trebati dugo čekati.

Za vas stavljamo snimke nastupa!




NOVI DUET: NIJE TO KRAJ

"Ne nije to kraj, ljubljeni." Veliki Galiano sada je sigurno sretan jer su njegovi prijatelji nastavili s realizacijom njegovog velikog sna - izdavanjem njegovog albuma 'Kišni ljudi'.

Danas je u foajeu riječkog HNK održana promocija debitantskog albuma prerano preminulog Galiana Pahora. Promociji su nazočili prijatelji i suradnici na albumu, na kojem su se našli dueti sa Anjom Šovagović, Severinom Vučković, Arsenom Dedićem i defektologinjom u Centru za autizam u Rijeci Barbarom Brezac Benigar. Na albumu se uz spomenute nalazi duete i pjesma Savršen dan sa Mislavom Čavajdom, koju nažalost, zbog prerane smrti, Galiano nije uspio otpjevati.


ZAŠTO UHODE SEVERINU?

Premijerno vam donosimo nove reklamne spotove sa Severinom u glavnoj ulozi. Pogledajte!

Severina kao zaštitno lice VW Hrvatska sudjeluje u novom marketinškom projektu "Izazov koji se ne propušta".

Novi spot u kojem glume Severina Vučković i Tarik Filipović režirao je slovenski redatelj Petar Bartuša u maniri kriminalističkih filmova.

Najlakše ili najteže mi je glumiti samu sebe. Scenarij je zapravo duhovit - komentirala je Severina za magazin Gloria.




Za vas stavljamo reklamu 2002.g. Navodno, ta reklama je prekinuta zbog njezinog porno filma.


To je bilo sve od najnovijih vijesti. Izradili smo novi chat na kojem se možete dopisivati i sve komentirati.






Nema komentara: