subota, 13. rujna 2008.

Najnovije vijesti



SEVERINA ĆE PRENOSITI HAJDUKOVE UTAKMICE
Božo Sušec je na predstavljanju programa za Olimpijske igre najavio i dva nova velika projekta. Od 14. rujna kreće nedjeljna emisija radnog naslova «Nogometna televizija» koju HTV radi zajedno s Udrugom HNL-a.

Prvi put u povijesti imat ćemo javljanja sa svih utakmica, a u javljanjima će sudjelovati i poznata lica.

Primjerice, nije nemoguće da hajdukovu utakmicu zajedno rade Željko Vela i Severina.

No, još je važnija najava da vjerojatno od 1. siječnja 2009. godine u suradnji s HOO-om kreće 3 kanal HTV-a, izrazito sportskog karaktera.

«Taj je program prvenstveno namijenjen hrvatskom sportu i njegov glavni cilj je spašavanje hrvatskog nacionalnog sporta», poručio je Sušec.

2009. godina će biti vrlo važna godina za Severinu ne samo zbog toga jer će prenositi Hajdukove utakmice nego i zbog toga što će se njene pjesme više puštati na televiziji i Severinu ćemo vidjeti da na bilo koji kanal prebacimo. Severina će Božić i Novu dočekati na hrv.televiziji i mi ćemo svi uživati gledajući htv. Božić i doček Nove prikazivat će se na HTV televiziji.
Nadam se da ćete svi izdvojiti barem malo vremena da upalite HTV na božić i Novu i da podržite Severinu. Seve, pozdravlja te tvoj Sevefanbloger.

SEVERINA SPREMNA NA UDAJU ZA SLAVKA
Pjevačica je svog novog dečka, Slavka Šainovića, upoznala s majkom Anom. Slavko iza sebe ima propali sedmogodišnji brak u kojem je dobio sina

Vidite me da sam sretna i zadovoljna, odgovorila je Severina Vučković (36) u TV emisiji na pitanje je li ponovno zaljubljena.
Novog dečka Slavka Šainovića (40) pjevačica štiti od javnosti.
- On neće biti žrtva kamera. Ja ću ga podučiti, barem bih ja to trebala znati - našalila se Seve na svoj račun.
Severinu i Slavka tijekom njezina koncerta na Krku upoznao je prijatelj, fizioterapeut iz Njivica. Prvi su put zajedno snimljeni u marini Komolac kraj Dubrovnika, nakon čega su počela nagađanja da su u vezi. Bivši konobar na cruiserima koji je otvorio veliki fitness centar u Rijeci, proveo je godišnji odmor sa Sevkom u Budvi. Nakon toga vidjeli su ih kako nakon večernje mise izlaze iz crkve na Trsatu. Severina je Slavka upoznala i s majkom Anom. To je pokrenulo nagađanja kako pjevačica planira vjenčanje sa Slavkom, iza kojeg je propali sedmogodišnji brak, iz kojeg ima sina. Seve navodno planira kupiti stan u Rijeci.

Mi im želimo puno sreće, veselja i djece. Za njih a i za vas dragi fanovi stavljamo Sevinu ljubavnu pjesmu koja se zove Gardelin. Uživajte!!

SEVERINA-GARDELIN
DOWNLOAD

Nema komentara: