subota, 13. rujna 2008.

Severina


RAKIJA SE LIJEČI VINOM

Nakon što će danas, u petak nastupati u Mostaru, Severina putuje za Jastrebarsko, gdje će u subotu nastupati na Danima vina.

Severina danas (12.9.) nastupa u Mostaru, u novoj diskoteci Bridge. Svoj dolazak možete potvrditi ovdje...

Nakon nastupa u Mostaru, posjetit će Dane vina u Jastrebarskom, gdje će i nastupati na četvrtom danu svečanosti. Koncert je zakazan u 22 sata.




ODUŠEVLJENJE U KARLOVCU
Severina je održala svoj već tradicionalni nastup na Karlovačkim danima piva. Na ŠRC Korana okupio se nemjerljiv broj ljudi koji je dočekao Severinu u odličnom raspoloženju.

Na Karlovačkim danima piva garantirana je dobra zabava. Još kada nastupa Severina vlakovi iz Zagreba su prepuni, uvode se nove autobusne linije, traži se piva više.Na tradicionalnom koncertu prepunom odične zabave i Severina je bila oduševljena odličnom atmosferom. Većina publike znala je nove pjesme, a posebno pjesmu Da nisi možda gej?, Tridesete i naravno Gas gas.

Na bini je Seve bila vidno raspoložena jer je znala da ima najbolju publiku. Pjevale su se stare i nove pjesme, sa relativno viđenim repertuarom, koji unatoč tome publiku diže na noge.

Severina je maherski okupila band, kojeg sada čine i dva izvođača na trubama i izvrstan tamburaš koji daju novi štimung njenim nastupima uz već odlično uvježban tim Popeskić-Pešut-Radanović-Gazdik-Milano.

Oduševljenje koje je Severina tražila od publike stostruko joj je vraćeno, tako da je koncert trajao više od dva sata bez pauza. Na koncertu nije bilo većih izgreda osim jednog pokušaja nasilnog dolaska na binu, što je agilni zaštitar uklonio u rekordnom roku.

SEVE NA OMILJENOM OTOKU

U svakome pogledu još jedan u nizu Severininih izvrsnih koncerata, na kojem je posebno oduševila obožavatelje spuštanjem pred prvi red publike. Budući da mnogi vole snimati njene koncerte, Severina je uzela kameru od jedne obožavateljice i snimila publiku očaranu njenom jednostavnošću i spontanosti.

Na samome kraju koncerta Seve i Alenka u publiku su bacile svoje narukvice, koje su se doslovce tražile po podu još pet minuta uz pomoć rasvjete mobitela. Sve to još jednom dokazuje da je najveća i po mnogima jedina zvijezda u Hrvata upravo Severina.


Severina je već tradicionalno održala koncert na svom omiljenom otoku Korčuli. Donosimo snimke i fotografije sa koncerta!

Severina je sinoć gostovala u Istruga BeachClubu za čiji su koncert rasprodane sve karte. Na koncertu su uživali svi, od najmlađih do najstarijih, a oni najodvažniji usudili su se pjevati sa Seve na pozornici.

Publika je bola oduševljena izvedbom moonwalka (vidi snimku!), Gardelin je Slovence bacao u trans, a mnogi su primjetili i Sevkin odličan novi styling koji prati ljetne tuneje, točnije majice i topiće sa printanim natpisima Zdravo Marijo i Gas gas u različitim uzorcima.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA U SPLITU
Večeras je održana svečana premijera izložbe fotografija sa foto editorijala povodom snimanja materijala za promociju aktualnog hit albuma 'Zdravo Marijo' poznate fotografkinje Biljane Gaurine.

U maniri svjetskih poznatih zvijeza poput Kylie, Severina je večeras također dobila svoju izložbu.

Biljana Gaurina izmeđuostalih zaslužna za fantastične fotografije na omotu novog albuma "Zdravo, Marijo" ugostila je Severinu na izložbi njenih fotografija snimljenih jednog poslijepodneva na temu vjenčanja što je ujedno i leit motiv aktualnog albuma.

Večeras je na splitskom Peristilu bila posebna gužva. Naime, svi slučajni i namjerni prolaznici željeli su vidjeti premijeru izložbe najboljih fotografija posljednjeg editorijala Biljane Gaurine za Severinu. U kavani Lvxor zvijezde večeri bile su Severina, Biljana i posebna gošća Lepa Smoje. Na izložbi su bili i mnogi drugi Severinini prijatelji kao što su Duje Kaliterna, Jelena Rozga i Marijana Marinović...

Severina je i ovoga puta na promociji blistala, a posebno su pozornost privlačile crvene štikle koje su mnoge podsjetile na čarobne cipelice Dorothy iz Oza.

Povodom otvaranja izložbe, Gaurina je izjavila - Sa Severinom surađujem već četiri godine i pratila sam je kamerom tijekom snimanja novih albuma. Moram priznati da je s njom užitak raditi jer je vrlo topla suradnica, velika zafrkantica i još veća profesionalka.

SeveFanClub saznaje da je moguća i turneja izložbe po Lijepoj našoj, pa bi se tako, izmeđuostalog, mogla naći i u Zagrebu.




















Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

Blog ti je odličan. Obožavam seve i njezinu muziku. Sve sam albume preuzela i sve mi se pjesme sviđaju osim nekih s novog albuma. Puno pozdrava iz Dalmacije

Anonimno kaže...

Blog ti je super, ni ja ne bih bolji mogla napraviti. Jako dobro pa čak i pjesme brzo ulaze u uho, jako mi se sviđa ono lete mi lete tridesete.
Za svaku pohvalu

Anonimno kaže...

Ivane svaka čast....ni Seve nebi sama mogla napravit bolji blog...majke mi....ae pusica i pozz seku....

Anonimno kaže...

e bravo svaka ti cast blog ti je mrak sve pohvalleee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Anonimno kaže...

ja želim ma da budem i moderetor obozavam seve i ja bi htjeo pozati moju mater u bosni s pjesmicom od sevkice . sad ne znam kak ide al mislim da se pjesma zove trava
Pozz

Anonimno kaže...

da si moj zlato moje tvoja prva djevojčica...